Tänk om…

-17 grader i Vaxholms hamn

Vattenrök kring Vaxholms Kastell

Jag kan knappt bärga mig. I kväll kommer Jonas (min man Jespers lillebror) hit från Chicago. Han är här för att leta hus till sig och familjen. Under de 12 år som vi har bott här i Vaxholm har de förstås varit och hälsat på oss ett antal gånger, och för varje gång har de blivit lite mer förtjusa i livet, tempot och möjligheterna här.  Och nu har tanken börjat gro att kanske, kanske, en dag, byta storstadspulsen i Chicago mot skärgårdslivet i Vaxholm. Till att börja med kanske bara på sommaren. Men ändå…

Givetvis kommer han att få “checka in” på Bed & Breakfast. “Lilla lägenheten” är städad och klar. Ni kan gissa att jag har storpiffat! Här ska säljas Vaxholm och skärgårdscharm för fulla muggar. Hoppas att vädret i helgen blir som idag – rimfrost, sol och “rykande” vatten. Då är nog saken biff sedan – för vem kan motstå det?


Did you like this post? Spread the word!

  1. Så vackert. Det är klart att de inte kan motstå detta. Om du dessutom har fixat extra fint i de redan superfina lägenheterna, så blir nog Vaxholms B&B deras nya sommarresidens.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.