Kanelbullsworkshop

Lär dig baka riktigt saftiga kanelbullar

Under några timmar i vårt kök på Vaxholms Bed & Breakfast får ni lära er hemligheten bakom att baka riktigt saftiga kanelbullar. Medan degen jäser tar vi en kopp kaffe och pratar om kommande skärgårdsäventyr. Vi avslutar dagen med att provsmaka era bullar. Ni får också med er ett dussin bullar hem.

Vi bakar vanligtvis tisdag, onsdag och torsdag. Vi börjar kl. 14 och avrundar omkring kl. 17.30. Alla klasser är privata, så när ni bokar är det bara ni som är här.

Pris: 2 295 kr

En privat workshop med upp till 4 deltagare kostar 2295 kr och inkluderar recept, ingredienser, fika och ett dussin kanelbullar att ta med hem. Om ni vill vara fler än 4 bagare så tillkommer 350 kr per extra person. Vi rekommenderar dock att ni är som mest 6 personer för att alla ska kunna baka på ett bra sätt.

Boka genom att skicka ett mail till reservation@vaxholmsbedandbreakfast.se

Årets Hembakare 2017

På Kanelbullens dag den 4 oktober fick jag ta emot Hembakningsrådets pris för ”Årets Hembakare 2017”. En utmärkelse jag förstås är väldigt stolt och glad över, speciellt eftersom jag fick priset tack vare mina kanelbulleworkshops.