Välkommen till Växthuset och trädgården!

En plats för avkoppling, umgänge och god mat

På vår lugna innergård hittar du Växthuset. Här kan du som gäst slå dig ner framför brasan, ta en kopp kaffe eller te och koppla av en stund. Från april till början av jul har vi också öppet i vårt trädgårdscafé torsdagar och fredagar för alla som är sugna på en värmande soppa, våfflor eller hembakat fikabröd. Välkommen att känna dig som hemma.

Soppluncher

Då och då på vår och höst öppnar vi trädgården och Växthuset för soppluncher. På menyn står då dagens soppa med focacciabröd och dessert. Allt hemlagat och hembakat såklart. Vid sopplunchen slår du dig ner vid det gemensamma långbordet i Växthuset. Det finns också bord i trädgården där du kan sitta mer för dig själv. I vår kalender, kan du se när nästa sopplunch är. Du hittar också mer information i våra sociala medier.

Recept från Växthuscaféet

Vi får ofta frågan om vi kan tänka oss att dela med oss av receptet på soppan eller något bakverk. Självklart gör vi det. Hemligheter är inget för oss. Inom kort kommer vi att lägga  upp några av favoritrecepten här. Du kommer också att kunna följa oss på Pinterest och få en uppdatering när vi lägger upp något nytt.