På gång hos oss

Året runt erbjuder vi workshops i kanelbullebak, och då och då öppnar vi även upp innergården och Växthuset för söndagskaffe, middagar och andra events. Håll utkik, kalendariet uppdateras kontinuerligt.

December

05, 11:00 – 16:00

Jul i Växthuset och trädgården. Julmarknadshelgen, 4 och 5 december, firar vi in julen. I Växthuset och trädgården serveras soppa och julinspirerade bakverk. På berget grillar Jesper korvar med tillbehör över elden. Butiken är fylld med klappar. Om du vill vara garanterad en plats i Växthuset bokar du den här. Annars är det bara att titta förbi.

Jul i Växthuset och trädgården

Julmarknadshelgen, 4 och 5 december, firar vi in julen. I Växthuset och trädgården serveras soppa och julinspirerade bakverk. På berget grillar Jesper korvar med tillbehör över elden. Butiken är fylld med klappar. Om du vill vara garanterad en plats i Växthuset bokar du den här. Annars är det bara att titta förbi.

09, 11:30 – 14:30

Sopplunch. Dagens sopplunch serveras med foccacciabröd och dessertkaka. Boka din plats i Växthuset här. Självklart kan du också ta med hem. Även det rekommenderar vi du förbokar så har vi maten förberedd när du kommer. Lunchen serveras 11.30 – 14.30.

Sopplunch

Dagens sopplunch serveras med foccacciabröd och dessertkaka. Boka din plats i Växthuset här. Självklart kan du också ta med hem. Även det rekommenderar vi att du förbokar så har vi maten förberedd när du kommer. Lunchen serveras 11.30 – 14.30.