Segla in våren

Segla in våren

En seglats i den tidiga vårskärgården är något alldeles speciellt. Därför är vi glada att tillsammans med seglingsföretaget Out kunna erbjuda en valborgssegling med deras 50 fots segelbåtar. Ni mönstrar på båten i Söderhamnen, utanför Waxholms Hotell kl. 08.30 den 1 maj för en tre timmars seglats. Beroende på hur många som anmäler sig kommer det att vara 1-5 båtar som seglar ut. Tillbaka i hamn bjuds ni på en god lunch i Växthuset här hos oss på Vaxholms Bed & Breakfast.

Det spelar ingen roll om du är en van seglare eller aldrig har satt din fot på en segelbåt förut. Outs erfarna skeppare står för säkerheten och ser till att ni alla kan delta utifrån er egen erfarenhet och förmåga. Det finns också varma flytoveraller till alla ombord, så oavsett väder kommer ingen att frysa. Och i Växthuset sprakar brasan i kaminen.

Pris: 1450 kr per person för segling och lunch.

Du kan också välja att komma redan kvällen innan och kombinera seglingen med valborgsfirande, trerättersmiddag och övernattning på Waxholms hotell. Pris för det blir då istället 2850 kr per person. Du bokar paketet direkt med receptionen på Waxholms hotell. Säg att du vill beställa ”Segla in våren, övernattningspaket”.  info@waxholmshotell.se