Försommar-boost i Växthuset

Försommar-boost i Växthuset

Visst vet vi väl alla hur vi ska äta och leva för att må bra – egentligen? Teorin är lätt, men ibland behövs en skjuts för att få till det i praktiken när vardagen snurrar på. Tillsammans med Vaxholm Yogacenter, Waxholm Hud & Spa och hälsocoach Karolina Rahm, har vi satt ihop en helkväll med fokus på hälsa, skönhet och välmående inifrån och ut. Med en liten grupp finns möjlighet för alla att få personlig rådgivning och praktiska verktyg för att på bästa sätt komma i balans inför sommaren.

Kvällen börjar på Vaxholm Yogacenter där Malin hjälper oss att varva ner med mjuk yoga. Vi fortsätter sedan till Växthuset hos oss på Vaxholms Bed & Breakfast där en god middag serveras. Medan vi äter får vi lyssna till ett föredrag om kostens roll för välbefinnandet. Och innan vi tar oss hemåt i försommarkvällen får vi tips från Maria på Waxholm Hud & Spa om hur vi bäst tar hand om vår hud från topp till tå för att den ska förbli frisk och välmående hela livet. Alla får också en goodie-bag med några av ”sommarens måsten” för huden med sig hem.

Välkommen till en kväll som garanterat ger både humöret, kroppen och själen en boost

Tid: 17.00 – ca 21.00
Plats: Växthuset på Vaxholms Bed & Breakfast. OBS! Kvällen inleds dock på Vaxholm Yogacenter, Hamngatan 4, så vi möts där.
Pris: 950 kr per person
Först till kvarn gäller, antal deltagare är begränsat till 12 personer.

Anmäl dig genom att skicka ett mail till linda@vaxholmsbedandbreakfast.se