Boka rum

Vad roligt att du planerar att bo hos oss på Vaxholms Bed & Breakfast! Du kan söka efter lediga datum och boka rum direkt i formuläret nedan. Du kan också ringa 076 – 307 07 73, eller maila till reservation@vaxholmsbedandbreakfast.se för personlig service.

När du bokar ber vi om dina kortuppgifter, det gör vi för att garantera din bokning och som en bekräftelse på att du godkänner våra bokningsvillkor. Du betalar din vistelse först när du är på plats. Du hittar våra avbokningsregler och övriga bokningsvillkor här. Där kan du också läsa om hur vi hanterar de personuppgifter som du lämnar ifrån dig i samband med din bokning.

Under juli och augusti är kortaste vistelse 3 nätter.
Ibland uppstår luckor med kortare vistelser mellan två bokningar. Om du ser en sådan och vill boka, vänligen maila eller ring så hjälper vi till.

Varmt välkommen!

Har du redan en bokning?

Har du redan en bokning hos oss men har fått ändrade planer? Då kan du avboka ditt rum här om det är 7 dagar eller mer till din planerade vistelse. Observera att avbokning som inte följer våra avbokningsregler kommer att debiteras.

 

Psst. Vill du ha tips på vad du kan se och göra i Vaxholm med omnejd under din vistelse? Besök destinationvaxholm.se