Följ med ut i båten

Båttur, strandhugg, bad eller fiske  – eller kanske allt på en gång?

Vill du komma ut till sjöss? Följ med oss i båten. Vi packar matsäcken så att vi står oss under dagen och sätter kurs bland kobbar och skär. Jesper älskar att fiska och gör du detsamma provar ni fiskelyckan i vassarna. Eller så sitter du bara lugnt i båten och njuter av färden. Jesper är en van kapten. För din säkerhet har han både Fartygsbefäl klass 8 och Handhavande snabba fartyg. När sjön suger lägger vi till vid en klippa, sätter på kokkaffet och dukar fram vår matsäck. Enkelt, avspänt och inga konstigheter. Bara sådär som det är, en dag på sjön. När ni åker båt med oss är ni de enda gästerna och vi anpassar turen efter vad ni vill uppleva.

Frukost på klippan, privat båtutflykt

Det är något speciellt med morgnar i skärgården. Efter en halvtimma i båten är vi på plats på vår favoritklippa, sätter på kokkaffet och dukar upp vår frukost. Den som vill passar på att ta ett morgondopp. På väg tillbaka tar vi en omväg längs öarna. Fråga gärna om det vi passerar. Jesper berättar gärna.

Tidsåtgång: ca 3 timmar, 9.00 – 12.00
Antal: Upp till 4 personer plus kapten
Pris: 2000 kr + 250 kr per person (1 person 2250 kr, 2 personer 2500 kr osv).
När: 1 maj till 30 september. Här hittar du de tider som finns tillgängliga just nu. Vill du komma ett annat tillfälle? Skicka ett mail så försöker vi hitta en tid som passar.

Tänk på att: Naturen är inte handikappanpassad. Det viktigt att du har god rörlighet för att kunna gå iland från båten på ett bra sätt.

Morgon med fiske, privat båtutflykt

På den här turen kombinerar vi frukost på klippan med ett par timmars fiske i vikarna. I matsäcken finns både frukostfrallor, smoothie och en ”fiskefika” att ta till lite senare under dagen när fikasuget smyger sig på mellan kasten. Berätta gärna om du är van fiskare eller om det är första gången som du håller i ett spö när du bokar så anpassar vi såväl utrustning som fiskeplatser efter det.

Tid: 9.00 – ca 13.00
Antal: Upp till 4 personer plus kapten
Pris: 2500 kr + 350 kr per person (1 person 2850 kr, 2 personer 3200 kr osv).
När: 1 maj till 30 september. Här hittar du de tider som finns tillgängliga just nu. Vill du komma ett annat tillfälle? Skicka ett mail så försöker vi hitta en tid som passar.

Bra att veta: Den här turen handlar lika mycket om båtturen och naturupplevelsen som fisket. Vill du fokusera helt på fisket rekommenderar vi att du bokar med våra kollegor Catch & Relax.

Vaxholm från vattnet, privat båttur

Det är något speciellt att uppleva Vaxholm och kringliggande öar från vattnet. På den här turen guidar vi dig sjövägen längs Vaxholms, Resarös, Rindös och Tynningös landmärken. Du får även uppleva det pittoreska sundet Stegesund på nära håll.

Tidsåtgång: ca 1,5 timmar
Antal: Upp till 4 personer plus kapten
Pris: 1500 kr
När: 1 maj till 31 oktober. Här hittar du de tider som finns tillgängliga just nu. Vill du komma ett annat tillfälle? Skicka ett mail så försöker vi hitta en tid som passar.