Betongljusstakar och OS

Jo, visst har jag redan ett gäng av Admans ljusstakar. Men det finns plats för fler.

Jo, visst har jag redan ett gäng av Admans ljusstakar. Men det finns plats för fler. Vindflöjeln får pryda sin plats inne i väntan på våren.


Vad ska man tycka
om OS i Sotji? Jag blir så kluven. Alla fantastiska idrottsmän och -kvinnor som tränat stenhårt, just för det här, å ena sidan och så Putin och hans ruttna politik å den andra. Jag landar ändå åt att gilla och titta. Det är de värda, idrottarna! Såg just slopestyleåkningen. Shiiit vilka hopp de gör, de där småkillarna! För inte är de gamla precis.  Själv känner jag hur hjärtat står över minst ett slag vid varje landning och jag undrar försiktigt hur deras föräldrar vågar titta. Hade det varit Vigo eller Zack hade jag nog varit död för länge sedan…

Nu är det snart dags att ta sig ur pyjamasen och ta en promenad ner till centrum. Mamma och pappa är på besök och mamma vill gärna ta en tur till Vaxholms mysiga butiker. Jag följer självklart gärna med. Det var ett tag sedan jag besökte allihop. Dessutom känner jag mig ganska så shoppingsugen. Ytterligare ett par av Tove Admans vackra (vid det här laget väl nästan klassiska?) betongljusstakar står på önskelistan och lite till. Eftersom det känns mer som vår än vinter i luften är det inte helt omöjligt att några härliga vårlökar får följa med hem också. Krokus och hyacinter. Visst längtar man efter det?

Did you like this post? Spread the word!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.