Nu kan du uppleva ännu mer av Vaxholm!


Appipelago-blogg

Idag är ingen vanlig dag, för idag släpps Appipelago – skärgårdsappen som jag har jobbat med (dygnet runt känns det som) de senaste månaderna. Vilken lättnad och glädje! Och vilken ångest! För tänk om ni inte gillar den?? Tänk om ingen förstår att den finns och kommer att ladda ner den?…

Visst är det väl knäppt? Att man så ofta börjar i den änden och tänker “tänk om inte”, istället för att bara säga Yes! Nu kör vi!
Att inte oroa sig, ha lite mer rak rygg och våga tro 100% på att det vi gör och har gjort blir bra och kommer att landa väl. Det behöver vi nog bli lite bättre på till mans. I alla fall behöver jag det.

För JAG vet ju faktiskt att appen är bra. Riktigt bra till och med! Att den kommer hjälpa många att hitta boenden, aktiviteter och restauranger som passar just dem. Och att de som vill nu kan få en guidning bland alla de spännande sevärdheter som finns här i Vaxholm direkt i mobilen. Så snart de närmar sig något intressant kommer de att få ett meddelande i telefonen och vips kan de både höra och läsa mer om vem som bott i huset, eller vad som har hänt på platsen tidigare. Det är ju så rätt coolt. Det tycker i alla fall jag. Och det tror jag att ni också kommer att tycka när ni laddat ner den. Så det så!

En annan cool grej som vi just har landat är den laddningsstation som Jesper och Jonas (hans bror) placerade på kajen vid hotellhörnan i Vaxholm igår eftermiddags. I den finns en lokal wifi-zon och de vanligaste mobilladdarna. Så nu kan alla som vill både ladda telefonen och surfa trådlöst där utan att det kostar dem någonting. Och turisterna behöver inte oroa sig för dyra roamingavgifter. Det kan vi tacka Net 1 för som sponsrat oss med nätverket.

Jesper och Jonas jobbar för fullt för att få allt på plats.

Första besökaren vid laddningshubben.

Första besökaren kom bara någon minut efter att allt var klart!

Did you like this post? Spread the word!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.