Konferera i Växthuset


Avkopplande och kreativt för upp till 12 personer

På vår lugna innergård hittar du Växthuset. En plats för avkopplande och kreativa halvdags-, heldags- och kvällskonferenser för upp till 12 personer. Givetvis med full catering och service och möjlighet till kompletterande teamaktiviteter. Vi samarbetar med de flesta aktivitetsföretag i Vaxholm och kan därför hjälpa dig att sätta ihop just det konferenspaket som du önskar.

Växthuset är öppet för konferenser från mars till december, eller så länge temperaturen håller sig ovanför nollgradersstrecket. Är det kyligt tänder vi brasan i kaminen, och är det varmt kan ni flytta ut mötet till innergården och skuggan av bigarråträdet.

Våra konferenspaket

Halvdagskonferens

Ibland behöver man bara några lugna fokuserade timmar iväg från kontoret. I halvdagskonferensen har ni tillgång till Växthuset kl. 9-13 alternativt 13-17, vilket som passar er bäst. Väljer ni förmiddagskonferensen dukar vi upp med kaffe och frukostfrallor när ni kommer, och på eftermiddagskonferensen serveras fika med nybakade kanelbullar och annat kaffebröd. Möjlighet finns att beställa till lunch som serveras inne i Växthuset. 

Pris: 500 kr/person exkl. moms, dock lägst 4000 kr exkl. moms.
Pris lunch: Från 175 kr per person exkl. moms.

Heldagskonferens

I vår heldagskonferens har ni tillgång till Växthuset kl. 9-17. Under dagen serveras förmiddagsfika med hembakade frallor och tillbehör, lunch samt eftermiddagskaffe med nybakade bullar. 

Pris: från 950 kr/person exkl. moms.
Dock lägst 7600 kr exkl. moms.

Kvällskonferens

Föredrar ni att spendera dagen med aktiviteter och äta middagen hos oss? Då rekommenderar vi kvällskonferensen. Vi dukar upp middagsbuffé eller trerätters middag och tänder kaminen och stormlyktorna. Välkomna från kl. 18 till 22. 

Pris: från 850 kr/person (3-rätters meny) exkl. moms. Dock lägst 6000 kr exkl. moms.

Möjlighet finns att beställa till dryckespaket med viner och andra drycker som matchar middagsmenyn.

Utrustning

På våra konferenser har ni alltid tillgång till whiteboard, TV-skärm, blädderblock, post-it, anteckningsblock och pennor. Självklart finns även wifi i växthuset. Behöver ni något annat är det bara att ni säger till i förväg så gör vi vårt bästa för att ordna det.

Vill ni stanna över natten?

Alla våra konferenser kan kombineras med övernattning. I vårt B&B kan vi erbjuda 7 bäddar i delade rum. Är ni fler kan vi även rekommendera boende hos närliggande B&B-kollegor. Frukosten är ni tillsammans i Växthuset.
Läs mer om våra rum.

För mer information och bokning kontakta Linda Wahlström: linda@vaxholmsbedandbreakfast.se eller ring 0703-725333.