Hemma-hos-konferens i Växthuset


Möten och middagar för upp till 12 personer

Ibland behöver man komma iväg från kontoret en dag – eller kanske bara några timmar – för att samla gruppen, fokusera tankarna och prata ihop sig. Välkommen hem till oss! I Växthuset, på vår lugna innergård kan ni konferera utan att någon annan stör utom möjligtvis vi, när vi kommer ut med de nybakade bullarna till eftermiddagskaffet. Ni är de enda gästerna så ni har både Växthuset och innergården helt för er själva. 

Växthuset är öppet för konferenser för grupper på upp till 12 personer från mars till november, eller så länge temperaturen håller sig ovanför nollan. Om regnet piskar mot rutorna och höstvindarna viner tänder vi brasan i kaminen och låter den sprida sin sköna värme. När vårsolen gassar ställer vi dörrarna på vid gavel, eller flyttar ut samtalen till innergården och skuggan under bigarråträdet.

Vill ni bryta av dagen med olika teamaktiviteter samarbetar vi med de flesta aktivitetsföretag i Vaxholm och kan hjälpa er att boka de aktiviteter ni önskar. Ni kan också följa med in i köket hos oss där vi erbjuder workshops i kanelbullsbak och pralintillverkning och cook-alongs om ni vill vara med och laga middagen till kvällen.

Våra konferenspaket

Halvdagskonferens

I halvdagskonferensen har ni tillgång till Växthuset kl. 9-13 alternativt 13-17, vilket som passar er bäst. Väljer ni förmiddagskonferensen dukar vi upp med kaffe och frukostfrallor när ni kommer, och på eftermiddagskonferensen serveras fika med nybakade kanelbullar och annat hembakat kaffebröd.

Vill ni kan ni också beställa till lunch som även den serveras i Växthuset. 

Pris: 500 kr/person exkl. moms, dock lägst 4000 kr exkl. moms.
Tillägg för lunch: Från 175 kr per person exkl. moms.

Heldagskonferens

I vår heldagskonferens har ni tillgång till Växthuset kl. 9-17. Under dagen serveras morgonfika med kaffe och frukostfrallor, lunch och eftermiddagsfika med nybakade bullar och annat hembakat kaffebröd. 

Pris: från 975 kr/person exkl. moms.
Dock lägst 7800 kr exkl. moms.

Företagsmiddag

Ni kan också boka Växthuset för en privat företagsmiddag. Då lagar vi maten bara för er, och precis som under dagkonferenserna har ni hela Växthuset och innergården för er själva. Menyn bestämmer vi tillsammans och maten serveras på stora fat och gemensamma skålar direkt på bordet så att ni själva kan lägga för er så mycket som ni önskar, ta om, dela och skickar runt. Vi har fullständiga rättigheter så om ni vill ha en öl eller ett glas vin till maten är det inte heller några problem. Välkomna från kl. 18 till 22. 

Pris: från 850 kr/person (3-rätters meny) exkl. moms. Dock lägst 6800 kr exkl. moms. Dryck tillkommer.

Utrustning

Eftersom konferensen är i ett växthus skiljer sig de tekniska förutsättningarna lite jämfört med en vanlig konferenslokal. Istället för Whiteboards skriver ni direkt på rutorna (med vattenlösliga pennor såklart) och istället för projektor och duk ställer vi in en större TV-skärm där ni kan koppla upp er om ni vill visa bilder/ppt. I Växthuset finns också blädderblock, post-its, anteckningsböcker och pennor. Och wifi såklart. Behöver ni något annat är det bara att ni säger till i förväg så gör vi vårt bästa för att ordna det.

Teamaktiviteter

Gör era egna chokladpraliner

Under några timmar i vårt kök får du prova på att gjuta egna chokladpraliner. Tillsammans väljer ni bland våra goda fyllningar, putsar och dekorerar formarna och gjuter. Ni kommer också att få prova på att tablera choklad på marmorskiva till rätt temperatur. Innan ni går packar vi era praliner i vackra askar att ta med hem.

Pris: 500 kr/person exkl. moms
Dock lägst 2000 kr exkl. moms.
Max 6 personer
Tid: ca 2 timmar

Lär er baka saftiga kanelbullar

Finns det något godare till fikat än en nygräddad kanelbulle? 2017 fick vi priset ”Årets Hembakare” för våra kanelbulleworkshops. Följ med in i köket ni också och lär er baka riktigt saftiga kanelbullar. De bullar ni inte äter upp till för- eller eftermiddagskaffet får ni med er hem.

Pris: 500 kr/person exkl. moms
Dock lägst 1500 kr exkl. moms
Max 6 personer
Tid: ca 2 timmar

Stadsvandring genom historiska Vaxholm

Följ med på en guidad tur genom Vaxholms historia och pittoreska kvarter. Hör guiden berätta om livet som fiskare, soldat och sommargäst i slutet av förra seklet.

Pris: 250 kr per person exkl. moms
Dock lägst 2000 kr exkl. moms
Tid: ca 1,5 timma

Fler aktiviteter

Föredrar ni yoga, fiske, segling eller mer äventyrliga aktiviteter? Bara säg till! Vi samarbetar med de flesta aktivitetsföretag i Vaxholm och kan därför hjälpa er att sätta ihop det konferenspaket ni önskar.

Vill ni stanna över natten?

Alla våra konferenser kan kombineras med övernattning. I vårt B&B kan vi erbjuda 7 bäddar i delade rum. Är ni fler kan vi även rekommendera boende hos närliggande kollegor. Frukosten äter ni tillsammans i Växthuset.
Läs mer om våra rum.

För mer information och bokning kontakta Linda Wahlström: linda@vaxholmsbedandbreakfast.se eller ring 0703-725333.