Konferera i Växthuset


Avkopplande och kreativt för upp till 12 personer

På vår lummiga innergård hittar du Växthuset. En plats för avkopplande och kreativa halvdags-, heldags- och kvällskonferenser för upp till 12 personer. Givetvis med full catering och möjlighet till kompletterande teamaktiviteter. Vi samarbetar med de flesta aktivitetsföretag i Vaxholm och kan därför hjälpa dig att sätta ihop just det konferenspaket som du önskar.

Växthuset är öppet för konferenser från april till november, eller så länge temperaturen håller sig ovanför nollgradersstrecket. Är det kyligt tänder vi brasan i kaminen, och är det varmt kan ni flytta ut till innergården och skuggan av bigarråträdet och fortsätta samtalen där.

Våra konferenspaket

Halvdagskonferens

Välj om du vill konferera förmiddag med lunch eller börja med lunchen och avrunda lagom efter eftermiddagskaffet. I halvdagskonferensen ingår fika med dopp, lunch och alkoholfri dryck. Ni har tillgång till Växthuset kl. 9-14 alt. 12-17. 

Pris: från 450 kr/person exkl. moms.
Dock lägst 3500 kr exkl. moms.

Heldagskonferens

I vår heldagskonferens har ni tillgång till Växthuset kl. 9-17. Under dagen serveras förmiddagsfika med hembakade frallor och tillbehör, lunch, eftermiddagskaffe med dopp samt alkoholfria drycker.

Pris: från 600 kr/person exkl. moms.
Dock lägst 4500 kr exkl. moms.

Kvällskonferens

Föredrar ni att spendera dagen med aktiviteter och äta middagen hos oss? Då rekommenderar vi kvällskonferensen. Vi dukar upp middagsbuffé och tänder kaminen och stormlyktorna. Välkomna att konferera från kl. 18 till 22. 

Pris: från 650 kr/person exkl. moms.
Dock lägst 5250 kr exkl. moms. Priset inkluderar alkoholfri dryck.

Vill ni stanna över natten?

Alla våra konferenser kan kombineras med övernattning. I vårt B&B kan vi erbjuda 7 bäddar i delade rum. Är ni fler kan vi även rekommendera boende hos närliggande B&B-kollegor. Läs mer om våra rum.

För mer information och bokning kontakta Linda Wahlström: linda@vaxholmsbedandbreakfast.se eller ring 0703-725333.