Konferera i Växthuset


Avkopplande och kreativt för upp till 12 personer

På vår lugna innergård hittar du Växthuset. En plats för möten och konferenser för upp till 12 personer. Välj mellan halv- och heldagskonferenser med full catering, eller låt dagen övergå i kväll och boka en privat middag. 

Växthuset är öppet för konferenser från mars till december, eller så länge temperaturen håller sig ovanför nollgradersstrecket. Är det kyligt tänder vi brasan i kaminen, och är det varmt kan ni flytta ut mötet till innergården och skuggan av bigarråträdet.

Våra konferenspaket

Halvdagskonferens

Ibland behöver man bara några lugna fokuserade timmar iväg från kontoret. I halvdagskonferensen har ni tillgång till Växthuset kl. 9-13 alternativt 13-17, vilket som passar er bäst. Väljer ni förmiddagskonferensen dukar vi upp med kaffe och frukostfrallor när ni kommer, och på eftermiddagskonferensen serveras fika med nybakade kanelbullar och annat kaffebröd. Möjlighet finns att beställa till lunch som serveras inne i Växthuset. 

Pris: 500 kr/person exkl. moms, dock lägst 4000 kr exkl. moms.
Pris lunch: Från 175 kr per person exkl. moms.

Heldagskonferens

I vår heldagskonferens har ni tillgång till Växthuset kl. 9-17. Under dagen serveras förmiddagsfika med hembakade frallor och tillbehör, lunch samt eftermiddagskaffe med nybakade bullar. 

Pris: från 950 kr/person exkl. moms.
Dock lägst 7600 kr exkl. moms.

Privat middag

Föredrar ni att spendera dagen med aktiviteter och äta middagen hos oss? Då rekommenderar vi kvällskonferensen. Vi dukar upp middagsbuffé eller trerätters middag och tänder kaminen och stormlyktorna. Välkomna från kl. 18 till 22. 

Pris: från 850 kr/person (3-rätters meny) exkl. moms. Dock lägst 6000 kr exkl. moms.

Möjlighet finns att beställa till dryckespaket med viner och andra drycker som matchar middagsmenyn.

Utrustning

På våra konferenser har ni alltid tillgång till whiteboard, TV-skärm, blädderblock, post-it, anteckningsblock och pennor. Självklart finns även wifi i växthuset. Behöver ni något annat är det bara att ni säger till i förväg så gör vi vårt bästa för att ordna det.

Teamaktiviteter

Gör era egna chokladpraliner

Under några timmar i vårt kök får du prova på att gjuta egna chokladpraliner. Tillsammans väljer ni bland våra goda fyllningar, putsar och dekorerar formarna och gjuter. Ni kommer också att få prova på att tablera choklad på marmorskiva till rätt temperatur. Innan ni går packar vi era praliner i vackra askar att ta med hem.

Pris: 500 kr/person exkl. moms
Dock lägst 2000 kr exkl. moms.
Max 6 personer
Tid: ca 2 timmar

Lär er baka saftiga kanelbullar

Finns det något godare till fikat än en nygräddad kanelbulle? 2017 fick vi priset ”Årets Hembakare” för våra kanelbulleworkshops. Följ med in i köket ni också och lär er baka riktigt saftiga kanelbullar. De bullar ni inte äter upp till för- eller eftermiddagskaffet får ni med er hem.

Pris: 500 kr/person exkl. moms
Dock lägst 1500 kr exkl. moms
Max 6 personer
Tid: ca 2 timmar

Stadsvandring genom historiska Vaxholm

Följ med på en guidad tur genom Vaxholms historia och pittoreska kvarter. Hör guiden berätta om livet som fiskare, soldat och sommargäst i slutet av förra seklet.

Pris: 250 kr per person exkl. moms
Dock lägst 2000 kr exkl. moms
Tid: ca 1,5 timma

Fler aktiviteter

Föredrar ni yoga, fiske, segling eller mer äventyrliga aktiviteter? Bara säg till! Vi samarbetar med de flesta aktivitetsföretag i Vaxholm och kan därför hjälpa er att sätta ihop det konferenspaket ni önskar.

Vill ni stanna över natten?

Alla våra konferenser kan kombineras med övernattning. I vårt B&B kan vi erbjuda 7 bäddar i delade rum. Är ni fler kan vi även rekommendera boende hos närliggande kollegor. Frukosten äter ni tillsammans i Växthuset.
Läs mer om våra rum.

För mer information och bokning kontakta Linda Wahlström: linda@vaxholmsbedandbreakfast.se eller ring 0703-725333.