Det händer mycket här på B&B just nu. Som alltid när det är vår är det mycket som ska på plats. Utemöbler ska målas, frön sättas och nya idéer verkställas.
En sådan nyhet är att vi från och med sommaren inte enbart kommer att erbjuda boende och frukost. Vi kommer också att utöka med picknick-korgar för den som vill, och ”kvällens enkla middag”. Jag tänker att det ibland kan det vara skönt, även för våra gäster, att kunna äta “hemma” i lugn och ro, efter en hel dag med utflykter och upptåg. Men eftersom det finns ganska begränsade matlagningsmöjligheter i gästlägenheterna så är det ibland lättare sagt än gjort. Därför kan man istället välja att låta oss laga maten som man sedan äter “hemma hos sig”, vid uteplatsen, eller på innergården om man hellre vill. Vad tror ni om det?
Det är lite fix som ska till innan vi kan köra igång, bland annat behöver vi göra några anpassningar i köket för att allt ska fungera smidigt. Jag behöver också hitta en bra lösning för “take away-förpackningar”. Engångs känns inte som ett alternativ. Jag vill hitta något som är mer miljövänligt och som också håller maten varm en stund… Någon som har tips?