Välkommen till Växthuset!

En plats för avkoppling, umgänge och god mat

På vår innergård hittar du Växthuset, en plats att sitta ner en stund, ta en fika och bara ta det lugnt. Växthuset är öppet för dig som är B&B-gäst hos oss veckans alla dagar kl. 10-18 förutsatt att det inte är abonnerat. Här finns alltid kaffe, te och kylda drycker, och ofta även kanelbullar, våfflor och annan klassisk svensk fika som du kan ta för dig av. Betalar gör du när du checkar ut. Växthuset är ljuvligt på våren och sommaren, men kanske ännu härligare en ruggig höstdag. Då tänder vi brasan i kaminen och hör hur vinden viner runt knuten och regnet piskar mot rutorna.

Kaffekalas på innergården

Ibland öppnar vi också upp Växthuset och innergården för andra än våra B&B-gäster. Under sommaren 2018 planerar vi bland annat klassiska kafferep med bullar, småkakor och annat ”doppa” och melodikryssfrukost. I vårt kalendarium ser du när nästa tillfälle är. Du behöver inte föranmäla dig utan bara kom som du är!

Boka middag i växthuset med egen kock

Middag med goda vänner i växthuset är något alldeles speciellt. Ni börjar kvällen med ett glas bubbel och tilltugg under körsbärsträdet medan kocken lägger sista handen vid menyn. Ni har hela innergården och Växthuset för er själva, så det blir en unik upplevelse, bara för just er. I vårt kalendarium ser du vilka kvällar som planeras under sommaren Det blir mycket svenska smaker, men också franskt och italienskt. I augusti sjunger vi kräftornas lov och i september och oktober tänder vi brasan i kaminen och njuter av höstens smaker.

Först till kvarn som gäller, för som sagt – vi tar bara emot ett sällskap åt gången. Minimun är 8 gäster, men det finns plats för 14, eller kanske till och med några fler. Finns det hjärterum… ni vet.