Välkommen till Växthuset!

En plats för avkoppling, umgänge och god mat

På vår innergård hittar du Växthuset, en plats att sitta ner en stund, ta en fika och bara ta det lugnt. Växthuset är öppet för dig som är B&B-gäst hos oss veckans alla dagar kl. 10-18 förutsatt att det inte är abonnerat. Här finns alltid kaffe, te och kylda drycker som du kan ta för dig av. Betalar gör du när du checkar ut. Växthuset är ljuvligt på våren och sommaren, men kanske ännu härligare en ruggig höstdag. Då tänder vi brasan i kaminen och hör hur vinden viner runt knuten och regnet piskar mot rutorna.

Söndagskaffe med fikabuffet

Söndagar hos oss betyder söndagskaffe i Växthuset. Ett klassiskt kafferep med bullar, pajer, småkakor och andra fikafavoriter. Vad som står på buffén beror på humör och säsong, men tiden är alltid densamma — söndagar kl. 12-16. Söndagskaffet är öppet för alla, oavsett om du bor hos oss eller inte. Du behöver inte föranmäla dig. Bara kom som du är, och känn dig som hemma!

Pris: 95 kr per person för fikabuffet inklusive kaffe/te eller saft.

Middag i växthuset med egen kock

Middag med goda vänner och familj i växthuset är något alldeles speciellt. Ni börjar kvällen med ett glas bubbel och tilltugg under körsbärsträdet medan kocken lägger sista handen vid menyn. Ni har hela innergården och Växthuset för er själva, så det blir en unik upplevelse, bara för just er. I vårt kalendarium ser du vilka datum som finns tillgängliga att boka under hösten. Menyn bestämmer vi tillsammans utifrån era önskemål. Minimum 8, max 16 gäster.

Prisexempel: från 595 kr per person för en trerätters meny. Dryck tillkommer.

Onsdagsevents

Varför ska allt roligt bara äga rum på helgerna? Onödigt tycker vi. Därför ordnar vi då och då ”kvällsevents” mitt i veckan. Tanken är att man enkelt ska kunna komma direkt från jobbet, få något gott att äta, umgås och lära sig något nytt. Under hösten och vintern 2018 blir det bland annat kransbindning tillsammans med Irene Beiming från Blomsterinspiratören i Waxholm, ostprovning med Anna Kälvebrand från Ostmakeriet och Chokladprovning med Johan Carlén från Carléns Choklad & Deli. Mer information om våra onsdagsevetns hittar du i vårt kalendarium.