Välkommen till Växthuset och trädgården!

En plats för avkoppling, umgänge och god mat

På vår lugna innergård hittar du Växthuset. Här kan du som gäst slå dig ner framför brasan, ta en kopp kaffe eller te och koppla av en stund. Från april till början av jul har vi också öppet i vårt trädgårdscafé torsdagar och fredagar för alla som är sugna på en värmande soppa, våfflor eller hembakat fikabröd. Välkommen att känna dig som hemma.

Soppluncher och våffelfika

Torsdagar och fredagar från 22 april till 9 juli (med något undantag) har vi öppet i vårt trädgårdscafé. På menyn hittar du veckans soppa, hembakat och våfflor. Slå dig ner i Växthuset eller i trädgården där det är glest mellan borden. Du kan också ta med dig hem om du vill. Aktuella datum och tider hittar du i kalendariet. Vill du sitta i Växthuset rekommenderar vi att du bokar bord, för trädgården gäller enbart drop-in.

Boka bord

Recept från Växthuscaféet

Vi får ofta frågan om vi kan tänka oss att dela med oss av receptet på soppan eller något bakverk. Självklart gör vi det. Hemligheter är inget för oss. Inom kort kommer vi att lägga  upp några av favoritrecepten här. Du kommer också att kunna följa oss på Pinterest och få en uppdatering när vi lägger upp något nytt.