Välkommen till Växthuset och trädgården!

En plats för avkoppling, umgänge och god mat

På vår lugna innergård hittar du Växthuset, vårt sällskapsrum, café och hemma-hos-restaurang. Här kan du som gäst slå dig ner framför brasan, ta en kopp kaffe och koppla av en stund. Onsdag, torsdag och fredag har vi också öppet för sopplunch och eftermiddagskaffe för alla som är sugna på en värmande soppa med hembakat bröd, kaffe och dessert eller våffelfika med kaffe och dagens kaka. Du kan också abonnera Växthuset för en privat lunch, middag eller drink om du vill.

Soppluncher och våffelfika

Onsdagar, torsdagar och fredagar under vår och höst har vi öppet i vårt trädgårdscafé. På menyn hittar du veckans soppa, hembakat och våfflor. Slå dig ner i Växthuset eller i trädgården där det är glest mellan borden. Du kan också ta med dig hem om du vill. Aktuella datum och tider hittar du i kalendariet.

Abonnera Växthuset

Om ni är ett sällskap på 10-20 personer kan ni boka Växthuset för privat lunch, middag eller drink. Då lagar vi maten, medan du och ditt sällskap bara kan luta er tillbaka och känna er som hemma. I Växthuset är ni de enda gästerna, och vi lagar maten bara för er.

Recept från Växthuscaféet

Vi får ofta frågan om vi kan tänka oss att dela med oss av receptet på soppan eller något bakverk. Självklart gör vi det. Hemligheter är inget för oss. Inom kort kommer vi att lägga  upp några av favoritrecepten här. Du kommer också att kunna följa oss på Pinterest och få en uppdatering när vi lägger upp något nytt.