På gång hos oss

Året runt erbjuder vi workshops i kanelbullebak, och då och då öppnar vi även upp innergården och Växthuset för söndagskaffe, middagar och andra events. Håll utkik, kalendariet uppdateras kontinuerligt.

Augusti

24, 11:00

Äventyrshelg med vinnarskallen och äventyraren Aron Andersson. Utmana dina gränser och inspireras till nya höjder.

Äventyrshelg med Aron Andersson

Kanske har du sett Aron Andersson i TV4:s program Vinnarskallar under våren? Nu har du chansen att, i ett litet sällskap, få möta och inspireras av Aron Anderssons fantastiska vinnarskalle och utmana dig själv både fysiskt och mentalt.

Vi träffas i Växthuset hos oss på Vaxholms Bed & Breakfast och äter en gemensam lunch samtidigt som vi lyssnar till Arons föredrag, diskuterar och utbyter erfarenheter. Därefter beger vi oss till Skypark,  Stockholms största äventyrspark på Eriksö bara ett par kilometer från oss. Här får vi testa våra gränser genom att förflytta oss mellan plattformar med olika svårighetsgrad högt upp i luften mellan träden. Aron kommer att försöka sig på den allra tuffaste banan, du utmanar dig efter din egen förmåga. Tillbaka i Växthuset bjuds ni på eftermiddagsfika och mer inspiration. Dagen avrundas med en trerätters middag på Waxholms Hotell.

Om du vill övernattar du sedan på hotellet eller hos oss på Vaxholms Bed & Breakfast och fortsätter helgen med en morgonpaddling tillsammans med Aron och resten av gänget.  Eller så avviker du efter middagen på lördagskvällen.

Pris: 4295 kr/person inkl. övernattning i delat dubbelrum mot gården på Waxholms Hotell, eller i en av våra gästlägenheter.
Pris för heldag utan övernattning (lördag): 3825 kr/person inklusive middag.

Boka nu