På gång hos oss

Året runt erbjuder vi workshops i kanelbullebak, och då och då öppnar vi även upp innergården och Växthuset för söndagskaffe, middagar och andra events. Håll utkik, kalendariet uppdateras kontinuerligt.

Maj

22, 17:00

Försommar-boost i Växthuset. Tillsammans med Vaxholm Yogacenter, Waxholm Hud & Spa och hälsocoach Karolina Rahm, har vi satt ihop en helkväll med fokus på hälsa, skönhet och välmående inifrån och ut. Välkommen till Växthuset för en rejäl försommarboost. Obs! Föranmälan.

Försommar-boost i Växthuset

Visst vet vi väl alla hur vi ska äta och leva för att må bra – egentligen? Teorin är lätt, men ibland behövs en skjuts för att få till det i praktiken när vardagen snurrar på. Tillsammans med Vaxholm Yogacenter, Waxholm Hud & Spa och hälsocoach Karolina Rahm, har vi satt ihop en helkväll med fokus på hälsa, skönhet och välmående inifrån och ut. Med en liten grupp finns möjlighet för alla att få personlig rådgivning och praktiska verktyg för att på bästa sätt komma i balans inför sommaren.

Kvällen börjar på Vaxholm Yogacenter där Malin hjälper oss att varva ner med mjuk yoga. Vi fortsätter sedan till Växthuset hos oss på Vaxholms Bed & Breakfast där en god middag serveras. Medan vi äter får vi lyssna till ett föredrag om kostens roll för välbefinnandet. Och innan vi tar oss hemåt i försommarkvällen får vi tips från Maria på Waxholm Hud & Spa om hur vi bäst tar hand om vår hud från topp till tå för att den ska förbli frisk och välmående hela livet. Alla får också en goodie-bag med några av ”sommarens måsten” för huden med sig hem.

Välkommen till en kväll som garanterat ger både humöret, kroppen och själen en boost

Tid: 17.00 – ca 21.00
Plats: Växthuset på Vaxholms Bed & Breakfast. OBS! Kvällen inleds dock på Vaxholm Yogacenter, Hamngatan 4, så vi möts där.
Pris: 950 kr per person
Först till kvarn gäller, antal deltagare är begränsat till 12 personer.

Anmäl dig genom att skicka ett mail till linda@vaxholmsbedandbreakfast.se

Boka nu

Augusti

24, 11:00

Äventyrshelg med vinnarskallen och äventyraren Aron Andersson. Utmana dina gränser och inspireras till nya höjder.

Äventyrshelg med Aron Andersson

Kanske har du sett Aron Andersson i TV4:s program Vinnarskallar under våren? Nu har du chansen att, i ett litet sällskap, få möta och inspireras av Aron Anderssons fantastiska vinnarskalle och utmana dig själv både fysiskt och mentalt.

Vi träffas i Växthuset hos oss på Vaxholms Bed & Breakfast och äter en gemensam lunch samtidigt som vi lyssnar till Arons föredrag, diskuterar och utbyter erfarenheter. Därefter beger vi oss till Skypark,  Stockholms största äventyrspark på Eriksö bara ett par kilometer från oss. Här får vi testa våra gränser genom att förflytta oss mellan plattformar med olika svårighetsgrad högt upp i luften mellan träden. Aron kommer att försöka sig på den allra tuffaste banan, du utmanar dig efter din egen förmåga. Tillbaka i Växthuset bjuds ni på eftermiddagsfika och mer inspiration. Dagen avrundas med en trerätters middag på Waxholms Hotell.

Om du vill övernattar du sedan på hotellet eller hos oss på Vaxholms Bed & Breakfast och fortsätter helgen med en morgonpaddling tillsammans med Aron och resten av gänget.  Eller så avviker du efter middagen på lördagskvällen.

Pris: 4295 kr/person inkl. övernattning i delat dubbelrum mot gården på Waxholms Hotell, eller i en av våra gästlägenheter.
Pris för heldag utan övernattning (lördag): 3825 kr/person inklusive middag.

Boka nu