Villa Akleja

Generöst och exklusivt för det stora sällskapet

Villa Aklejas stora gästlägenhet är på 70 kvm och har totalt fem bäddar fördelat på tre sovrum vilket gör den perfekt för den större familjen eller det stora sällskapet. I det generösa allrummet finns matbord, soffgrupp, tv och pentry med kokplattor, mikrovågsugn, kylskåp, kaffebryggare och vattenkokare. Utanför dörren finns en uteplats med förmiddagssol och en parkliknande trädgård.

Pris: 2.200 kr/natt (5 personer)

eller 14.000 kr/vecka

I priset ingår lakan, handdukar och slutstädning.
För extra säng eller babysäng tillkommer 200 kr/natt (1190 kr/vecka).

TIPS!

Komplettera med vår frukostkorg så slipper du att gå och handla. I korgen finns yoghurt, juice, müsli, ost, skinka, grönsaker, marmelad, ägg och mjölk. På morgonen hänger vi nybakade frallor på dörren. Kaffe och te finns alltid i lägenheten. Pris: 95 kr per vuxen (50 SEK per barn) och morgon.

Vill du boka det här boendet?

Maila oss på
bo@vaxholmsbedandbreakfast.se
eller ring 0703-725 333.
Vi ser fram emot att höra av dig!

Om Villa Akleja

Villa Akleja är vår kulturminnesmärkta grannfastighet, byggd 1901 av konstnären J.A.G Acke och hans hustru Eja Topelius, dotter till Finlands nationalskald Zackarias Topelius. Under Ackes livstid var huset ofta gästat av konstnärsvännerna Bruno Liljefors, Verner von Heidenstam och Prins Eugen. Idag bor konstkännaren och Acke-samlaren Claes Moser här med sin familj. Med dem har en stor del av Ackes verk hittat hem och huset har öppnats upp för förbokade grupper som vill höra mer om Acke och sekelskifteskonsten. Läs mer om Villa Akleja och J.A.G Acke här.