Konstnärsateljén

ateljen-inne-dubbel-600x400

Konstnärligt bohemiskt för två

Konstnärsateljén på Villa Akleja passar bra för två personer. De nyrenoverade ateljén är på ca 20 kvm, har två bäddar som kan ställas antingen ihop eller isär, kitchenette med två kokplattor, kylskåp, kaffebryggare och vattenkokare och badrum med ångdusch. Utanför dörren finns en uteplats och en stor parkliknande trädgård.

Pris: 1.200 kr/natt (2 personer)

eller 7.350 kr/vecka

I priset ingår lakan, handdukar och slutstädning.
För extra säng eller babysäng tillkommer 200 kr/natt (1190 kr/vecka).

TIPS!

Komplettera med vår frukostkorg så slipper du att gå och handla. I korgen finns yoghurt, juice, müsli, ost, skinka, grönsaker, marmelad, ägg och mjölk. På morgonen hänger vi nybakade frallor på dörren. Kaffe och te finns alltid i lägenheten. Pris: 95 kr per vuxen (50 kr per barn) och morgon.

Vill du boka det här boendet?

Maila oss på
bo@vaxholmsbedandbreakfast.se
eller ring 0703-725 333.
Vi ser fram emot att höra av dig!

Om Villa Akleja

Villa Akleja

Villa Akleja är vår kulturminnesmärkta grannfastighet, byggd 1901 av konstnären J.A.G Acke och hans hustru Eja Topelius, dotter till Finlands nationalskald Zackarias Topelius. Under Ackes livstid var huset ofta gästat av konstnärsvännerna Bruno Liljefors, Verner von Heidenstam och Prins Eugen. Idag bor konstkännaren och Acke-samlaren Claes Moser här med sin familj. Med dem har en stor del av Ackes verk hittat hem och huset har öppnats upp för förbokade grupper som vill höra mer om Acke och sekelskifteskonsten. Läs mer om Villa Akleja och J.A.G Acke här.