Hur vill du bo?

2 rum, 6 bäddar

Vi erbjuder boende i två rum –  Studion för två personer, och Familjerummet med plats för fyra – i bottenvåningen av vår 1930-talsvilla. Båda med egen ingång från gatan och uteplats utanför dörren. Sängarna är bäddade när du kommer och i badrummet finns handdukar, schampo, tvål, hårtork och annat som du kan behöva.

Båda rummen har också ett eget litet pentry med kaffebryggare, mikrovågsugn, kylskåp och en kokplatta där du kan tillreda enklare måltider. Välj om du vill boka rummet inklusive frukostkorg eller om du enbart vill boka rummet och ha självhushåll. Från och med september 2019 kan du boka halvpension under vardagarna. Då ingår förutom frukostkorg också kvällens middag. Välkommen till skärgården, och känn dig som hemma!

Familjerummet

Vårt familjerum är på ca 25 kvm fördelat på två sovrum och ett matrum med enklare pentry vilket gör att den passar bra oavsett om ni är ett par, vänner som vill ha skilda sovrum eller en liten familj. Fönstren vätter mot gatan och utanför dörren finns en uteplats med en liten plantering.
Läs mer. 

Studion

Studion, i bottenvåningen av vår villa, är på ca 20 kvm och passar bra för två personer. I rummet finns en dubbelsäng (160 cm), kan dras isär till två enkelsängar om ni hellre föredrar det, samt ett matrum med enklare pentry. Fönstren vätter mot trädgården vilket ger en rofylld utsikt året om. Där finns också en uteplats som ni delar med gästerna i lägenheten bredvid.
Läs mer.