Tre rum, åtta bäddar

Hur vill du bo?

Vi erbjuder tre olika boenden; Studion och Familjerummet i bottenvåningen av vår 1930-tals villa och Konstnärens stuga på grannfastigheten. Oavsett vilket boende du väljer så har vi bäddat sängarna åt dig innan du kommer och i badrummet finns handdukar, schampo, tvål och annat som du kan behöva. Utanför dörren finns uteplats och grill. Välkommen till skärgården, och känn dig som hemma!

Studion

Studion, i bottenvåningen av vår villa, är på ca 20 kvm och passar bra för två personer. I rummet finns en dubbelsäng (160 cm), kan dras isär till två enkelsängar om ni hellre föredrar det, samt ett matrum med enklare pentry. Fönstren vätter mot trädgården vilket ger en rofylld utsikt året om. Där finns också en uteplats som ni delar med gästerna i lägenheten bredvid.
Läs mer.

Familjerummet

Vårt familjerum är på ca 25 kvm fördelat på två sovrum och ett matrum med enklare pentry vilket gör att den passar bra oavsett om ni är ett par, vänner som vill ha skilda sovrum eller en liten familj. Fönstren vätter mot gatan och utanför dörren finns en uteplats med en liten plantering.
Läs mer. 

Konstnärens stuga

Konstnärens stuga ligger på vår grannfastighet Villa Akleja och passar bra för två personer. Stugan är på ca 20 kvm, har två bäddar som antingen kan ställas ihop eller isär, en liten kitchenette med två kokplattor och kylskåp, kaffebryggare och vattenkokare. Badrum med toalett och dusch. Utanför dörren finns ett altandäck med uteplats.
Läs mer.